Bestyrelsen

Ole Andersen

Ole Andersen

Formand & medlem af projektgruppe

Ole har været med i projektgruppen siden start og medlem af bestyrelsen fra 2018. Ole er landmandsuddannet og har været selvstændig landmand i 34 år indtil 2009, hvorefter han flyttede til Hjerk. Gennem årene blev alle bygninger på gården udskiftet med nye. Seneste byggeherreprojekt er det hus, hvor Ole og hans hustru nyder deres otium, samt involvering i børns og svigerbørns husbyggeri eller ombygning. De har 3 voksne børn med egne familier og indtil videre 7 børnebørn.  Oles interesser har altid været størst for aktiviteter i det nære, lokale samfund. Han har haft forskellige bestyrelsesposter både af faglig – og af mere privat karakter. Han er tidligere bestyrelsesmedlem og kasserer for den lokale afdeling af Ældre sagen.

Inger Hvid Arensbach

Inger Hvid Arensbach

Kasserer og medlem af projektgruppe

Inger har været med i projektgruppen for det nye forsamlingshus siden starten i 2013, og hun sidder i desuden som kasserer for foreningen.

Inger har boet i Hjerk siden 1998, hvor hun byggede sit hus på Udsigten. Inger er meget engageret i nærmiljøet, sejler kajak, fletter pil, er med i læsegruppe og stiller gerne op på madholdet, når der er fællesspisninger. Inger har to døtre og 3 børnebørn, alle bosatte i København.

Hun har arbejdet med kvalitetsstyring gennem de sidste mange år, er i dag selvstændig kvalitetskonsulent og pensionist.

Endelig er Inger en glad vandrer, tager på vandrerferier sammen med 3 veninder og er desuden formand for Dansk Vandrelaug i Holstebro.

KONTAKT: iar@udsigtens.dk

Torsten Gade Nielsen

Torsten Gade Nielsen

Bestyrelsesmedlem & medlem af projektgruppe

Torsten har været med i projektgruppen siden start. Han er bosat i Hjerk siden 2010 og tidligere af flere omgang. Torsten har de sidste mange år været Director of business improvement hos Vestas. Torsten er engageret i nærmiljøet, er i bestyrelsen for Hjerk Stortorv og Legeplads, spiller golf, står på ski, kører motorcykel og er med i en gå-klub.

Brian

Brian

Bestyrelsesmedlem - udlejningsansvarlig

Kontakt Brian på 28721788

Søren Lavø Kirkegaard

Søren Lavø Kirkegaard

Bestyrelsesmedlem

Kompetencer – Markedsføring, hjemmeside og erfaring med drift af selskabslokaler. Arbejder hos www.Bahn-Larsen.dk

Tenna Nielsen

Tenna Nielsen

Bestyrelsesmedlem - Aktivitetsudvalg

Jeg bor i Harre med min mand og vores to børn. Jeg holder rigtig meget af at bruge tid sammen med min familie og venner. Derudover bruger jeg meget tid i min have.